مامان خاتونی که استاد اعظمش را خورد !

ماکارونی اوسوساشا-ریچی چی میل دارید ؟؟از خود راضی

خو من درست میکنم شمام بیان میل کنین !! اینم یه غذای اختراعی جدید منه !!! مژه

اول قضیه رو تعریف میکنم بعد دستور سس اوسوساشا-ریچی چی مخصوص مامان خاتونی رو میگم ! خیال باطل

شب گذشته برادرم و عروس جدیدمون رو پاگشا کردم . پرسیدم چی میخورین گفتن هر چی غیر مرغ و سوسیس کالباس ! کلی از غذاهایی که بلد بودم درش به رویم بسته شد کلافه.. با تهیه غذا از بیرون غصه چی بپزم چی بپزم رو حل کردمچشم ولی برای اینکه عروس خانوم خیلی هم بی هنر ما رو فرض نکنه گفتم یه ماکارونی با سس سفید میزارم تنگش ابرو! منتها اینقدر غذای بیرون جلبشون کرد که ماکارونی خوش عطر و بو و متفاوت ما فراموش شدگریه ! و قسمت اعظمش موند برای نهار امروزاسترس !

ظهر حسین با فریاد : مردم از گشنگی !زبان درب خونه رو باز کرد ؛ هادی هم لنگ ظهر گشنه و تشنه از خواب بیدار شده بود و بساط نعره زنان ، جامه دران ، در سر زنان داشت که گشنمه !زبان

ماکارونی رو که با سس حسابی قاطی شده بود رو از یخچال درآوردم !! قیافه ش واویلا شده بود سبز! از اولشم رنگش خوشگل نبود حالا که دیگه سس قهوه ایی رنگ هم رفته بود به خوردش و شده بود یه توده بی ریخت قهوه ایی ابله! سس غلیظی که برخی جاها چند تا رشته ماکارونی هم ازش اویزون مونده بود ! ماکارونی بیچاره شده بود مث گیس عروس که سیخ و سنجاق ها رو از لای موهاش دراوردی !کلافه گرمش کردم اما خیلی بهتر نشداسترس ... بازم دوگوله ای کیو سانی همایونی رو به کار گرفتم از خود راضی!! در حالی که ناامیدانه سعی میکردم در ظرفهاشون ماکارونی شلفته شلوفته رو بریزم با ذوق ساختگی داد زدم بچه ها بدویین دستوروتونو بشورین که یه غذای‌ ژاپنی امروز داریم !هورا

این که یه دفه به جای اینکه باز برم سراغ کشورهای ایتالیا و بر و بچس همسایه اش خوشمزه رفتم سراغ کشور شرقی ژاپن که اون هم قضیه ش اینه : برای انجام کاری مجبور شدم برای پیش فرض داشتن از اون کار برم دوره ریکی ببینمخمیازه ، از صب کله سحر هم نشستم به سرچیدن و پرینت گرفتن اطلاعات جدید در این خصوص خلاصه تو سرم پر بود از اسامی ژاپنی و اساتید که هرروز و موقع ریکی دادن باید بهشون احترام بزاریم چون پایه ریزی کردن این روش رو و اینااااوقت تمام !! بنده هم مشخصا دانشجوی بسیار فهیمی تشریف داشتم مشغول تلفنکه واژه های ژاپنی رو با اسم استاد اعظم قاطی کردم و فی البداهه یه غذا ازش ساختوندم !خجالت

حسین با بی میلی پرسید اسمش چیهخمیازه ؟ گفتم اوسوساشا-ریچی چی ... که پقی زد زیر خنده قهقهه هی با هم سعی کردیم لغتش رو تکرار کنیم و نمیتونستیم و هی لغتای جدید میساختیم و میخندیدیم .. در این حین هم مزه کردند و خوششون اومد و جای شما خالی ... گفتن و خوردن و خندیدن و گفتن و خندیدن و خوردنهورا !

کلی خودم حال کردم از این بداهه سازی ... مژهاما حالا نمیدونم چکنم با این استاد خوردنی مون خجالت!! ایشالله حلال کنن دیگه !! نیشخند این طوری شد که ما در جلسه دوم کلاسمون مجبور شدیم استادمون رو بخوریم و کلی هم ذوق کنیم ! خنثی

---------------

ماکارونی آشیانه ایی ( زرماکارون تو این لینک میتونید ببینید ریختشو .. کد۱۷۰۱) + سس اوسوساشا-ریچی چینیشخند :

ماکارونیشو که میپزی و نیازی هم به دم کردن نداره .. هویج نگینی خورد شده و بوته های ریز شده بروکلی رو بخارپز کردم و کنار گذاشتم . قارچ ورقه ایی برای داخل سس کنار گذاشتم .یک بسته گوجه فرنگی گلخونه ایی که قد یه حبه قنده !! دیگه نمیدونم چطوری توضیحش بدم !! آخ برای تزیینش داشتم .

و اما سس اوسوساشا-ریچی چیمژه :

دو قاشق آرد رو کمی تفت میدی بوی خامی آرد گرفته بشه بعدش + ۱لیوان شیرسرد که کمتر گوله بشه اگر گوله شد از صافی ریز رد کنید تا صاف و یه دست بشه کمی بپزه قوام بیاد + قارچ ها .. ورقه ها ریز نبود وقتی ریختم دیدم اصلا ظاهرش خوشگل نشد چشم، تو غذا پختن هیچ وقت کم نمیارم اگر طبق دستور پیش نره یه کاریش میکنم یا خوب میشه و تکرار میشه یا به شدت در ذوقم میزنن و تا چند وقت مجبورن غذای حاضری میل کنند تا دوباره ذوقم باز بشه قهر خلاصه گوشتکوب برقی رو برداشتم و افتادم به جونش واسه همین رنگش قهوه ایی شد سبز + فلفل سفید و گرد لیمو و نمک .. حسابی مزه دار شد + ۲۰۰ گرم خامه و پنیر پیتزا .. در اغلب سس ها و غذاها پنیر پیتزا میریزم حتی در املت .. مزه خوبی میده و کیفیت و ارزش غذایی رو بالا میبره . فقط توی سس ها پنیرپیتزا رو موقع سرو وقتی سس داغ هست بریزین که بین رشته های ماکارونی به قول حسین تارعنکبوتگاوچران دربیاره !

سس رو روی ماکارونی ابکش شده و گرم میریزیم و زود هم سرو میکنیم .. سستون هم نباید مث ماست سفت بشه اگر غلطتش در حد سس های رقیق شده مایونز باشه بهتر لابلای رشته های ماکارونی میغلطه و رشته ها کمتر مث ماکارونی من بهم میچسبه .. مژه

چه معنی میده وقتی غذای مامان آدم خراب میشه ، مامان آدم کم بیارهشیطان ! یه اسم جدید میتونه ترکیبات غذایی شما رو به خورد بچه هاتون بده ! نیشخند

/ 6 نظر / 26 بازدید
نگین

اولا اینکه عروس جدید مبارک [هورا] دوم اینکه در اینکه از هر انگشت مامان خاتون هزار هنر می ریزه شکی نیست، اما بالاخره نگرفتم که این ماکارونی چندملیتی! خوشمزه از آب درومد یا نه؟[ماچ]

یاس حسینیه

مراسم استاد خورون مارم دعوت می کردی! راستی اینکه ماکارونیت موند رو دستت این بوده که دیر آوردیش سر سفره، دیشب مامان در مورد کاکارونی ای که نتونسته بود بخوره کلی سخنرانی ایراد فرمودند [چشمک]

خودم

حالا استادتون نوش جان ولی این ریکی رو از کدوم عطاری پیدا کردین؟ این که حتی تو همین معرفیشم گفته نتیجه بخش بودنش ثابت نشده. البته مخالفت چندانی با طب سنتی ندارم ولی چرا از بین این همه انواع مختلف سراغ اونایی که تاثیراتشون روشن شده نمی رین؟ امضا: فوضول معرکه

مهرناز

[نیشخند] منم دلم خواست

خزان

سلام.میگم این سسس همون سس سفیدخودمون نیست کهواسه لازانیاوپاستا درست میکنیم؟؟خودشه ها.امامنوی غدایی که من بهت دادم کاملتربود[چشمک]

بهار

سلام عجب غذایی بوده هوس کردم یه روز درست کنم خوش بحال بچه هاتون که مامان خوش ذوق مثل شما دارن[لبخند][چشمک]